Shareholders advisory

Aandeelhouders worden vaak geconfronteerd met specifieke uitdagingen, soms in het kader van een herschikking van het aandeelhouderschap, soms in het kader van een uiteenlopende visie op strategie, soms door externe omstandigheden. Af en toe omdat een verschil in visie of bepaalde ontwikkelingen tot een conflict leiden.

Shareholder Advisory adviseert en begeleidt aandeelhouders op dergelijke kantelmomenten. Het kan dan gaan om het maken of verduidelijken van afspraken tussen aandeelhouders(groepen), het vinden van nieuwe evenwichten, het organiseren van familiale of externe opvolging. Zelfs het samen definiëren van een meerjarenplan en begeleiding bij de implementatie ervan.

Financial Engineering

Planning, structuur en het streven naar een optimaal evenwicht is  belangrijk, of het nu gaat om uw onderneming of om uw privé vermogen.

Vandaar dat we bij Retearn corporate finance u -in tegenstelling tot de klassieke huizen- ook deze service aanbieden. We werken hiervoor samen met een gereputeerd advocatenkantoor, voornamelijk actief  in vermogensplanning. U wordt vanuit uw persoonlijke situatie geadviseerd, na een grondige screening van alle risico’s en, evident, rekening houdende met alle gevoeligheden en wensen. Hierbij staat, net als bij de rest van onze services,  één ding centraal : u, de cliënt. Zowel tijdens uw actieve ondernemerscarrière als erna (bijvoorbeeld naar aanleiding van de verkoop van uw bedrijf) laten wij u niet in de kou staan.

Registreer u hier voor onze Investor Database.

U ontvangt alle mandaten die overeenstemmen met de door u opgegeven criteria.