Tearn the market

Retearn wil een vernieuwend, dynamisch en pro-actief platform zijn, waar kopers en verkopers, investeerders en (nieuwe) ondernemers op zoek naar kapitaal, elkaar in alle discretie en onder sterk professionele begeleiding kunnen vinden.

Daar willen wij een meerwaarde betekenen en aldus een ‘earn‘ zijn voor alle partijen

Retearn biedt de volgende diensten aan

Sales

Retearn corporate finance begeleidt middelgrote (familiale) KMO bij de verkoop. Dit is waar we bij retearn corporate op focussen.

Onze aanpak verloopt zeer gestructureerd.

Buy

Retearn corporate finance helpt u ook bij het zoeken naar het juiste bedrijf, ook al is dit niet in portefeuille bij ons. Een acquisitie kan op basis van een door u ons te bezorgen bedrijfsprofiel of op basis van een concreet target.

Consultancy
Advisory

Een conflict tussen aandeelhouders. Het plannen en structureren van uw vermogen. Bij retearn corporate finance begeleiden we u graag als onafhankelijk expert en consultant.

Debt & Finance
Restructuring

Debt & Finance Restructuring begeleidt u bij het aantrekken en structureren van uw kapitaal, staat u bij tijdens gesprekken met financiers en geeft advies met betrekking tot de volledige realisatie van uw project.

Indien een verkoop voldoet aan de strategische visie van ons netwerk, kan een ‘earn-deal‘ een grote meerwaarde betekenen. Deze unieke financieringsformule van retearn corporate finance, biedt tal van mogelijkheden en biedt u als aandeelhouder een waaier aan opportuniteiten zonder dat u het ondernemerschap (volledig) opgeeft.

Registreer u hier voor onze Investor Database.

U ontvangt alle mandaten die overeenstemmen met de door u opgegeven criteria.